Steun ons en help Nederland vooruit

Jos Gubbels

Raadslid

Grubbenvorst

Mijn naam is Jos Gubbels, 63 jaar jong en mijn vriendin heet Hanny. Ik ben vader van twee zonen en trotse opa van twee kleinkinderen! Ik woon al jaren in Grubbenvorst, de Parel aan de Maas…..

In het dagelijkse leven werkte ik 42 jaar met veel plezier met kinderen: ik was onderwijzer op twee basisscholen in Grubbenvorst. Als directeur ben ik via Geysteren en Tienray op de openbare basisschool Weisterbeek in Horst terechtgekomen. Het werken met en voor kinderen vond ik erg boeiend en dankbaar. Een uitdaging: zorgen dat kinderen zich lekker in hun vel voelen, competent en autonoom zijn en zich continue naar eigen aanleg en tempo ontwikkelen en eigenaar zijn van hun eigen ontwikkelingsproces. Kinderen helpen het beste uit zich zelf te halen.

In mijn vrije tijd volleybal ik bij sv Aspargos en mag ik graag wandelen. Met name in het mooie Zuid-Limburgse heuvelland. Van een Belgisch pintje kan ik genieten. Ik luister graag naar muziek, liefst live en vooral Ierse folk heeft een streepje voor. Zelf zing ik bij de Kultuurbarbaren. Ik reis heel graag om andere culturen en landen te leren kennen. Maar nu ik wegens krimp van het aantal kinderen gestopt ben met werken ben ik op zoek naar nieuwe tijdsinvulling.

D66 was en is altijd mijn partij geweest. Liberaal met een sociaal gezicht. Maar vooral ook, wat is haalbaar en nodig, hier en nu in deze situatie. In het verleden was ik reeds raadslid en fractievoorzitter voor D66 in de gemeente Grubbbenvorst en later in de nieuwe gemeente Horst aan de Maas. Nu ga ik opnieuw voor het raadslidmaatschap. Met veel enthousiasme en gemotiveer

Meer van Jos Gubbels