Steun ons en help Nederland vooruit

Jim Weijs

Raadslid

Lottum

Mijn naam is Jim Weijs, ik ben 18 jaar oud. Na Atheneum gedaan te hebben op het Dendron College in Horst, ben ik Amerikanistiek gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. 2 jaar geleden heb ik besloten me aan te melden als lid van D66. Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in politiek, niet alleen Den Haag, maar ook Washington D.C. Dat is ook een van de redenen waarom ik Amerikanistiek ben gaan studeren, de studie is gewijd aan de Verenigde Staten en ik zou me volgend jaar graag gaan specialiseren in de politiek van dat land en de politieke verhoudingen met andere landen, waaronder Nederland natuurlijk.

Ik heb nog geen politieke ervaring binnen Horst aan de Maas, maar daar hoop ik de komende jaren wat aan te veranderen. Na al verschillende congressen, raadsvergaderingen en afdelingsvergaderingen bijgewoond te hebben, heb ik al verschillende kneepjes van het vak geleerd, die ik voortaan graag in de praktijk wil brengen.

Mijn hobby’s zijn tennis, het kijken van films, het volgen van de Amerikaanse NBA en zo nu en dan wielrennen en hardlopen.

Meer van Jim Weijs