Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 18 november 2017

De Kandidatenlijst van D66+GroenLinks is bekend!

D66+GroenLinks maakt de kandidatenlijst bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Horst aan de Maas op 21 maart 2018. Deze lijst is op 14 november 2017 door de leden unaniem vastgesteld.
Naast de reeds benoemde lijsttrekker Jim Weijs bestaat de kopgroep uit een mooie mix van zowel vertrouwde als nieuwe namen.
Jim Weijs: “Vertrouwde namen zoals Jos Gubbels en Henk Kemperman willen zich blijven inzetten voor de Horster samenleving.
Daarnaast ook nieuwe namen zoals Inez Arts, Eveline Baas, Maarten Voesten en Marcella Willemse die vanuit het gedachtegoed van D66+GroenLinks zich aangesloten hebben bij onze groep en hun bijdrage willen leveren aan een meer duurzaam, sociaal en vooruitstrevend Horst aan de Maas.”
Ook vele andere inwoners van onze gemeente met een hart voor duurzaamheid verbinden zich aan de lijst D66+GroenLinks: Bert Vrieling, Fé Ramakers, Stan Spreeuwenberg, Daan Peters, Maarten Thijssen, Marijke Lukker-Hirs, Thijs Kuipers, Jan Duijf, Leo Beterams, Piet Sommers, Roel Baas en Hanni ten Brink-Oor.
De lijst bevat zowel jonge als ervaren inwoners, zowel vrouwen als mannen en vertegenwoordigers uit vrijwel alle dorpen binnen onze gemeente. Mensen met zeer diverse achtergronden; onderwijs, zorg, bedrijfsleven, studenten en gepensioneerden zorgen voor een brede blik op onze maatschappij.
D66+GroenLinks wil verantwoordelijkheid nemen voor een meer duurzame toekomst van onze gemeente. Thijs Kuipers (44 jaar) is door de leden van D66+GroenLinks gekozen als kandidaat voor het wethouderschap.
Jim Weijs: “Thijs heeft een brede bestuurlijke en maatschappelijke ervaring bij de politie,
waterschap, defensie en bibliotheek. Voor D66+GroenLinks is Thijs dé kandidaat: idealistisch en pragmatisch tegelijk.”