Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 10 april 2017

Winst voor D66

11 procent van de stemmers in Horst aan de Maas heeft vorige week woensdag voor D66 gekozen. Daar zijn we ontzettend blij mee en het geeft een hoop energie voor de toekomst. Deze verkiezingen zijn net afgelopen, en de volgende kloppen alweer zacht op de deur. Over precies een jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen. En daar hebben we u voor nodig.

Als D66 zetten we ons al jaren in voor een duurzame samenleving in Horst aan de Maas: zo gaan wij voor een duurzame en innovatieve veehouderij. We staan voor betaalbare woningen, zeker ook voor jongeren. We willen meer sociale huur in deze gemeente en goed toegankelijk onderwijs dat aansluit bij de kinderopvang. Voor de verkiezingen van volgend jaar en daarna zoeken we mensen die zich thuis voelen bij deze onderwerpen en graag mee willen denken binnen onze partij. Dat kan op allerlei manieren.

Bent u geïnteresseerd of wil u eens een kijkje nemen in de keuken van een lokale fractie van een politieke partij? U bent van harte welkom op een verkiezingsbijeenkomst van D66 Horst aan de Maas op dinsdag 28 maart, om 20.00 uur in het gemeentehuis. Daar zullen we onder andere onze speerpunten meenemen voor de komende jaren. Neem gerust contact op met mij of andere D66’ers indien u vragen heeft. Kijk voor meer informatie op onze site of op onze Facebook-pagina!

Jim Weijs,
D66 Horst aan de Maas